ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο νέος Ψυχρός Πόλεμος έχει ονοματεπώνυμο:
Τζο Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν ως εντολοδόχος του βαθέος κράτους επιδιώκει να αναδιαμορφώσει την Ευρώπη υπό αμερικανική ηγεσία, πουλώντας όπλα, ακριβό πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ευρώπη, εμποδίζοντας παράλληλα την Ρωσία να έχει φυσιολογικές σχέσεις με τους ηπειρωτικούς γείτονες της.

Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Από το ξεκίνημα της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία τα περισσότερα δυτικά μέσα ενημέρωσης και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ισχυρίζονται ότι οι ενέργειες της Μόσχας είναι απρόκλητη επιθετικότητα και το χειρότερο επεισόδιο βαρβαρότητας μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Οι ισχυρισμοί αυτοί διανθίζονται με υστερικούς φόβους περί όπλων μαζικής καταστροφής που πιθανόν να χρησιμοποιήσει η Ρωσία για να αντισταθμίσει τις δήθεν στρατιωτικές αποτυχίες της στο πεδίο μάχης.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οι ηγέτες τους προφανώς έχουν απώλεια μνήμης, μια τρύπα στην μνήμη τους για τις τελευταίες τρεις δεκαετίες τουλάχιστον. Όλοι τους ξεχνούν τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, καθώς και τους άλλους αμέτρητους εγκληματικούς πολέμους και επιχειρήσεις αλλαγής καθεστώτος με υπογραφή ΝΑΤΟ και ΗΠΑ. Προσωπικά ο Τζο Μπάιντεν από τις θέσεις που κατείχε στο αμερικανικό πολιτικό κατεστημένο έχει υποκινήσει όλους αυτούς τους πολέμους και επιχειρήσεις, μάλιστα συχνά κομπορρημονεί για την υποστήριξη που παρείχε στις εγκληματικές αυτές αποφάσεις του βαθέος κράτους της Ουάσιγκτον.

Η προειδοποίηση του Αμερικανού πρόεδρου για χρήση όπλων μαζικής καταστροφής από την Ρωσία στην Ουκρανία είναι απερίγραπτα αηδιαστική και αποκρουστική, θυμίζω ότι οι τρομοκράτες τζιχαντιστές που υποστηρίζονταν από τις ΗΠΑ στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας ήταν υπεύθυνοι για τις επιθέσεις με χημικά όπλα που αξιοποιήθηκαν από την Ουάσιγκτον για τους βομβαρδισμούς της Συρίας από το ΝΑΤΟ. Είναι απερίγραπτα άθλιο και ειρωνικό ο υιός Μπάιντεν να συνδέεται με την χρηματοδότηση παράνομων βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία και ο Αμερικανός πρόεδρος να κατηγορεί την Ρωσία για πρόθεση χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής.

Η επιχειρηματολογία της Ουάσιγκτον εναντίον της Ρωσίας σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ένα αξιολύπητο θέαμα, οι ευρωπαίοι ηγέτες από την πλευρά τους αποδεικνύονται σε αυτή την κρίσιμη περίοδο ότι δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια ευτελή και ντροπιαστική συλλογή υποτελών στην Αυτοκρατορία του Ψεύδους και της Υποκρισίας πέραν του Ατλαντικού.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, για όσους δεν θέλουν να φορούν παρωπίδες, έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Έχει ξεκινήσει από τότε που πολιτικοί όπως ο Μπάιντεν και η αποβιώσασα πρόσφατα Μαντλέν Ολμπράιτ ηγήθηκαν των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία το 1999 και υποστήριξαν το πραξικόπημα των δυτικών μυστικών υπηρεσιών στην Ουκρανία το 2014 εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης του Γιανουκόβιτς.

Ο νέος Ψυχρός Πόλεμος έχει ονοματεπώνυμο: Τζο Μπάιντεν. Ο Μπάιντεν ως εντολοδόχος του βαθέος κράτους επιδιώκει να αναδιαμορφώσει την Ευρώπη υπό αμερικανική ηγεσία, πουλώντας όπλα, ακριβό πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ευρώπη, εμποδίζοντας παράλληλα την Ρωσία να έχει φυσιολογικές σχέσεις με τους ηπειρωτικούς γείτονες της.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες, πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, γλύφουν και γυαλίζουν τις μπότες των αφεντικών τους πέραν του Ατλαντικού. Η αξιολύπητη υποταγή τους ενθαρρύνει την Αυτοκρατορία του Ψεύδους και της Υποκρισίας να συνεχίσει την ρωσοφοβική υστερία και πολεμική, είναι απίστευτο ότι κανένας εκ των ηγετών της ΕΕ δεν έχει εκφράσει την αντίθεση του στον νέο Ψυχρό Πόλεμο που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ. Ενώ οι λαοί της Ευρώπης δοκιμάζονται από τις κυρώσεις που έχει επιβάλλει η Ουάσιγκτον, οι ηγέτες της ΕΕ αγοράζονται και πληρώνονται από την Αυτοκρατορία τους Ψεύδους και της Υποκρισίας όπως οι πόρνες στους χειρότερους οίκους ανοχής.

Είναι ιλαροτραγωδία οι ευρωπαίοι ηγέτες να εγκωμιάζουν τον αδίστακτο και καυχησιολόγο Μπάιντεν ως πρότυπο δημοκράτη που σέβεται τα δικαιώματα των λαών, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι να διευκολύνουν δια των πολιτικών πράξεων τους την υποταγή της Ευρώπης στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, διακινδυνεύοντας κοινωνικά και οικονομικά κεκτημένα των ευρωπαϊκών λαών.

Georg Lah 

Share This !

2022 ALL RIGHTS RESERVED COPYRIGHT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΊ ΑΝΤΊΛΑΛΟΙ