ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε παράκρουση οι φεμινίστριες μιλάνε για... ασανσέρ


ΗΠΑ:
Η Βιρτζίνια αναγνωρίζει το έμβρυο σαν επιπλέον επιβάτη στο όχημα

Σαν επίθεση στο δικαίωμα στην έκτρωση βλέπουν οι δικαιωματιστές της μιζέριας τον νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας της Βιρτζίνια

Στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, οι λωρίδες εκτάκτου ανάγκης, οι γνωστές σε εμάς ΛΕΑ, επιτρέπεται να κινούνται οχήματα που κατά τις εργάσιμες ώρες μεταφέρουν περισσότερα των ενός ατόμων στις εργασίες τους. Οι λωρίδες αυτές εκεί ονομάζονται “car pool lanes” και για να μπορεί ένα όχημα να κινηθεί επί αυτών νομίμως θα πρέπει να έχει περισσότερους του ενός επιβάτες.

Μια νέα τροποποίηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας της Πολιτείας, έρχεται να βάλει φωτιά στα νεύρα μιας πολύ συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, των ακροφεμινιστριών.

Η τροποποίηση προβλέπει την αναγνώριση των εγκύων γυναικών σαν δύο επιβάτες, όσο τουλάχιστον αφορά το δικαίωμα χρήσης της car pool lane, μιας και υπολογίζει το έμβρυο στην κοιλιά της σαν έναν επιπλέον επιβάτη. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, παρόμοιο του οποίου υπάρχει και στο Τέξας, προκειμένου μια οδηγός να αποκτήσει την διαπίστευση για είσοδο της στην λωρίδα, θα πρέπει να έχει πρωτίστως καταθέσει πιστοποιητικό εγκυμοσύνης στο τοπικό υπουργείο μεταφορών.

«Το να αποδίδονται νόμιμα δικαιώματα σε γονιμοποιημένα ωράρια από την στιγμή της σύλληψης θα έχει σαρωτικές και επώδυνες συνέπειες σε όλο το φάσμα των ανθρώπων!», δήλωσε διαμαρτυρόμενη σχετικώς κάποια Ταρίν Κιν (Tarina Keene), διευθύντρια ΜΚΟ σχετικά με τα “αναπαραγωγικά δικαιώματα”, η οποία ερμηνεύει την διευκόλυνση των μετακινήσεων των εγκύων γυναικών σαν επίθεση στις τελετουργικές ανθρωποθυσίες εκτρώσεις.

Tarina Keene "Reproductive Freedom":
«Δημιουργούν έναν νομικό εφιάλτη, σχετικά με τον αριθμό των νόμιμων κατοίκων ενός κτιρίου και τέτοια», διευκρίνισε η Κιν, και σπαρταρώντας συμπλήρωσε
«θα έχει επιπτώσεις στο πόσοι νοματαίοι μπορούν να μπαίνουν στα ασανσέρ!».

Πηγή: Conserva


Share This !

2022 ALL RIGHTS RESERVED COPYRIGHT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΊ ΑΝΤΊΛΑΛΟΙ