ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

η Washington Post
αποκαλύπτει έναν από τους πολιτικούς-ψυχολογικούς στόχους της εγκεκριμένης από τις ΗΠΑ ουκρανικής επιχείρησης κρατικής τρομοκρατίας.
 

Εγκεκριμένη από τις ΗΠΑ η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα

Στην τελευταία ανάρτηση της ιστοσελίδας για την δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα είχε σαφώς υπονοηθεί ότι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης γνώριζαν για το σχέδιο της δολοφονίας της κόρης του Αλεξάντερ Ντούγκιν και ότι πιθανόν ο σχεδιασμός και κάλυψη της επιχείρησης να υποστηρίχθηκε από πράκτορες της Δύσης.

Προ ολίγων ωρών η Washington Post, ένα όργανο της CIA και του βαθέος κράτους της Ουάσιγκτον, χωρίς να καυχιέται για τη δολοφονία της Ντουγκίνα, αποκαλύπτει έναν από τους πολιτικούς-ψυχολογικούς στόχους της εγκεκριμένης από τις ΗΠΑ ουκρανικής επιχείρησης, κρατικής τρομοκρατίας.

Σε ανάρτηση της η Washington Post γράφει:
«Η δολοφονία αύξησε αμέσως μια αίσθηση ευπάθειας μεταξύ των πιο ελίτ και ορατών υποστηρικτών του πολέμου στην Ουκρανία της Ρωσίας, οι οποίοι τώρα συνειδητοποιούν ότι μπορεί να είναι στόχοι και ότι η κυβέρνηση είναι δυνητικά ανίκανη να τους προστατεύσει».

Η Washington Post τεκμηριώνει το σκεπτικό της γράφοντας ότι η επιλογή της κόρης του «φασίστα» (όπως τον αποκαλεί) Αλεξάντερ Ντούγκιν ως στόχου αποσκοπούσε στην αύξηση της δεξιάς πίεσης στον Πούτιν για κλιμάκωση του πολέμου, παρέχοντας έτσι στο ΝΑΤΟ ένα πρόσχημα που χρειάζεται για άμεση στρατιωτική επέμβαση.

Η Post γράφει ότι η δολοφονία «αύξησε επίσης την προοπτική μιας σοβαρής κλιμάκωσης του πολέμου καθώς ο Πούτιν δέχεται αυξημένη πίεση, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της Ντούγκινα που θρηνεί, να πλήξει σκληρά την Ουκρανία.
Οι ΗΠΑ επιδιώκουν με την δολοφονία να ενισχύσουν την πολιτική επιρροή των ακροδεξιών και φασιστικών εθνικιστικών στοιχείων εντός της Ρωσίας.
Αυτός ήταν ένας κεντρικός στόχος της δολοφονίας, η οποία έχει ως στόχο να οικοδομήσει την συμπάθεια του κοινού για τις αντιδραστικές δυνάμεις γύρω από τον Ντούγκιν».

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ σύμφωνα με το δημοσιογραφικό όργανο της CIA έχουν αποφασίσει να κλιμακώσουν τον πόλεμο και, το συντομότερο δυνατό, να εισαγάγουν τις δικές τους δυνάμεις στην μάχη.

Η αύξηση της επιρροής της ρωσικής ακροδεξιάς και η υπονόμευση των προσπαθειών του Πούτιν μέσω διπλωματικής λύσης να περιορίσει τον πόλεμο διευκολύνει τα σχέδια για ανοιχτό πόλεμο κατά της Ρωσίας. 

Χαράλαμπος Βουκελάτος

Share This !

2022 ALL RIGHTS RESERVED COPYRIGHT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΊ ΑΝΤΊΛΑΛΟΙ