ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

[...] ύπουλη και άνανδρη δολοφονία της Ντάρια Ντουγκίνα, μια νεαρή γυναίκα που πάντα χαμογελούσε, πολύ έξυπνη και μορφωμένη, που ποτέ δεν είχε εκφραστεί με μίσος ή βία κατά των ιδεολογικών αντιπάλων της
 

Δολοφονία Ντάρια Ντούγκινα: κρατική τρομοκρατία του Κιέβου 

Η δολοφονία της κόρης του Αλεξάντερ Ντούγκιν, Ντάρια Ντουγκίνα, ήδη έχει εξιχνιαστεί σε μεγάλο βαθμό, οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι το Κίεβο βρίσκεται πίσω από την αποτρόπαια πράξη. Οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης γνώριζαν για το σχέδιο δολοφονίας, το οποίο είναι de facto κρατική τρομοκρατία της ουκρανικής κυβέρνησης, πιθανόν η δολοφονία να υποστηρίχθηκε από πράκτορες της Δύσης.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ήδη διευκρινίσει και δημοσιεύσει την ταυτότητα των δραστών, με την χρονολογία της πράξης και την προετοιμασία της. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν και με εικόνες από κάμερες παρακολούθησης.

Η δράστης είναι μια Ουκρανή γυναίκα που ονομάζεται Natalia Vovk, η οποία γεννήθηκε το 1979. Είναι μέλος του Τάγματος Αζόφ (το οποίο αποτελεί μέρος της Ουκρανικής Εθνικής Φρουράς), κάτι που επιβεβαιώνεται από μια δημοσιευμένη πλέον κάρτα υπηρεσίας στην οποία φέρει το επώνυμο Shaban. Μαζί με την κόρη της Sofia Shaban, γεννημένη το 2010, μπήκε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου με το αυτοκίνητο της μάρκας Mini Cooper. Η κόρη πιθανότατα χρησίμευσε ως καμουφλάζ.

Μάνα και κόρη νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στο σπίτι όπου ζουν ο Αλεξάντερ Ντούγκιν και η κόρη του Ντάρια Ντουγκίνα. Με αυτό τον τρόπο η Natalia Vovk κατασκόπευε τις συνήθειες τους. Άλλαξαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τρεις φορές. Εισήλθαν με αριθμούς της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, τους οποίους στη συνέχεια αντάλλαξαν με αριθμούς του Καζακστάν. Μετά το γεγονός, προσάρτησαν ουκρανικούς αριθμούς στο αυτοκίνητο. Οι αριθμοί είναι γνωστοί στις ρωσικές ανακριτικές αρχές και έχουν δημοσιευτεί.

Το έγκλημα έλαβε χώρα σε προάστιο της Μόσχας. Η Ντάρια Ντουγκίνα και ο πατέρας της βρίσκονταν σε μια εκδήλωση της οποίας ο χώρος στάθμευσης παρακολουθείται μόνο από μια βιντεοκάμερα. Δεδομένου ότι το αυτοκίνητο του Αλεξάντερ Ντούγκιν δεν ήταν στο οπτικό πεδίο της βιντεοκάμερας, αλλά ούτε και των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση, η Vovk μπόρεσε να τοποθετήσει την βόμβα απαρατήρητη κάτω από την πλευρά του οδηγού του αυτοκινήτου. Μετά την αναχώρηση του αυτοκινήτου, πυροδότησε εξ αποστάσεως τη βόμβα μέσω κινητού τηλεφώνου και δολοφόνησε την Ντάρια.

Η Vovk μπόρεσε να παραμείνει με αυτό τον τρόπο μη αναγνωρισμένη, κατάφερε να φτάσει με το αυτοκίνητο της στα σύνορα της Εσθονίας μαζί με την κόρη της και να φύγει από την Ρωσία πριν αποκαλυφθεί η ταυτότητα της. Ένα ρωσικό αίτημα έκδοσης στην Εσθονία είναι απίθανο να επιτύχει, γεγονός που θα αποτελέσει περαιτέρω απόδειξη ότι η Δύση τουλάχιστον συγκαλύπτει την δολοφονία της Ντάρια, συμμετέχοντας στον ίδιο τον σχεδιασμό αυτής.

Σημειώνω ότι μετά το γεγονός, το αυτοκίνητο εμφανίστηκε για λίγο προς πώληση σε ουκρανικούς ιστότοπους (προφανώς για αντιπερισπασμό), αλλά η διαφήμιση διαγράφηκε γρήγορα. Στη φωτογραφία του αυτοκινήτου ήταν οι ουκρανικές πινακίδες κυκλοφορίας στο αυτοκίνητο, το όνομα του πωλητή ήταν Daniel Shaban.

Τα ίχνη της δολοφόνου στην ουκρανική μυστική υπηρεσία είναι αδιαμφισβήτητα. Πιθανότατα και δυτικές μυστικές υπηρεσίες συνδέονται και εμπλέκονται στην δολοφονία.
Η ύπουλη και άνανδρη δολοφονία της Ντάρια Ντουγκίνα, μια νεαρή γυναίκα που πάντα χαμογελούσε, πολύ έξυπνη και μορφωμένη, που ποτέ δεν είχε εκφραστεί με μίσος ή βία κατά των ιδεολογικών αντιπάλων της, θα έχει άμεσες και ιδιαιτέρως τρομερές συνέπειες για το καθεστώς του Ζελένσκι.

Georg LAH 

Share This !

2022 ALL RIGHTS RESERVED COPYRIGHT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΊ ΑΝΤΊΛΑΛΟΙ