ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Η χρήση μαγικά φορτισμένου αίματος φέρνει τον μάγο πολύ πιο κοντά στο κακό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον το κεφάλι του μυούμενου μασόνου καλύπτεται με ένα ματωμένο ύφασμα κατά τη διάρκεια μιας επίσημης τελετής.
 

Μασονική Μαγεία

“Οι μασόνοι πιστεύουν ολόψυχα ότι ορισμένα μαγικά φαινόμενα τους βοηθούν να χειραγωγήσουν την ανθρωπότητα. Αν οι τέκτονες δεν το πίστευαν τυφλά, δεν θα τους επιτρεπόταν ποτέ να ανέλθουν σε βαθμίδες. Αυτό βεβαίως είναι πολύ παράξενο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι ίδιοι οι ελευθεροτέκτονες ισχυρίζονται ότι είναι ορθολογιστές των οποίων το υψηλότερο ιδανικό είναι η λογική.

Ο Αμερικανός μασόνοας ηγέτης Άλμπερτ Πάικ, ο οποίος αναδείχθηκε σε Ανώτατο Μεγάλο Διοικητή της Νότιας Δικαιοδοσίας το 1859, εξηγεί την άποψή του για τη βασική κοσμοθεωρία του Σκωτικού Τύπου στο βιβλίο του «Ηθική και Δόγμα του Αρχαίου και Αποδεδεγμενου τύπου του Σκωτικού Ελευθεροτεκτονισμού» γράφει : «Η μαγεία είναι η επιστήμη των αρχαίων μάγων...Η μαγεία ενώνει σε μια και την ίδια επιστήμη, ό,τι πιο βέβαιο μπορεί να κατέχει η Φιλοσοφία, και η Θρησκεία του Αλάθητου και του Αιώνιου. Συμφιλιώνει τέλεια αυτούς τους δύο όρους... πίστη και λογική... όσοι δέχονται τη (μαγεία) ως κανόνα μπορεί να δώσουν στη θέλησή τους μια κυρίαρχη δύναμη, που θα τους κάνει κύριους όλων των εσωτερικών όντων και όλων των πλανοδίων πνευμάτων. Δηλαδή θα τους κάνει Κριτές και Βασιλιάδες του κόσμου...»

Ο μαύρος μάγος και ελευθεροτέκτονας Άλιστερ Κρόουλι ισχυρίστηκε: «Η μαγεία είναι η επιστήμη και η τέχνη της πρόκλησης αλλαγής σύμφωνα με τη Θέληση. Κάθε ευπρόσδεκτη αλλαγή μπορεί να προκληθεί, εάν κάποιος χρησιμοποιεί τη σωστή δύναμη με τον σωστό τρόπο, χρησιμοποιώντας το σωστό μέσο επάνω στο σωστό αντικείμενο». («Μαγεία – Θεωρία και Πράξη» ή «Το βιβλίο της Υψηλής Μαγικής Τέχνης», Παρίσι, 1930).

Η μαγεία είναι η τέχνη και η επιστήμη της χρήσης της δύναμης της θέλησης για να αλλάξουμε τη συνείδησή μας και να αναδιαμορφώσουμε ορισμένα πράγματα ή για να επιτύχουμε μεταμορφώσεις. Η μαγεία είναι επίσης η τέχνη και η επιστήμη της εφαρμογής μιας συγκεκριμένης δύναμης ή δύναμης κατά τη διάρκεια της αλλαγής ή η εμπειρία μιας ισχυρής ενέργειας κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης.

Αν επιθυμούμε να πετύχουμε θετικές μεταμορφώσεις, έχουμε να κάνουμε με λευκή μαγεία. Εάν επιδιώκουμε να βλάψουμε άλλα έμβια όντα, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται προέρχονται από το οπλοστάσιο των μαύρων μάγων. Η δύναμη εκπέμπεται από όλα τα ψυχολογικά «νοούμενα» (ζωντανά όντα), αν και σε διάφορους βαθμούς συγκέντρωσης και επέκτασης. Η δυνητική δύναμη των ψυχικών αντικειμένων αυξάνεται με τους θετικούς συσχετισμούς της (λευκή μαγεία) και μειώνεται με τους αρνητικούς συσχετισμούς της (μαύρη μαγεία) σε ένα άλλο ψυχικό νοούμενο, σε βαθμό, ο οποίος εξαρτάται τόσον από τη δυνητική δύναμη του δεύτερου νοουμένου όσο και από την ένταση του συσχετισμού.
(Στη φιλοσοφία, το νοούμενο είναι ένα αντικείμενο ή ένα γεγονός που υπάρχει ανεξάρτητα από την ανθρώπινη αίσθηση ή/και αντίληψη).

Η μαγεία έχει πράγματι ισχυρή επίδραση στο περιβάλλον μας. Η μαγεία επηρεάζει και τις βιολογικές διεργασίες. Είναι δυνατό να επιτευχθεί η Φροντίδα/Karezza, η μακροχρόνια σεξουαλική έκσταση, με τη βοήθεια της μαγείας.
(Ο όρος καθιερώθηκε με την έκδοση του βιβλίου «Φροντίδα : Η Ηθική του Γάμου» - «Karezza: The Ethics of Marriage» της Αμερικανίδας γυναικολόγου Άλις Μπάνκερ Στόκχαμ / Alice Bunker Stockham, το 1903. Η Στόκχαμ επινόησε τον όρο «Karezza», τον οποίο προσέλαβε από την ιταλική λέξη «carezza», που σημαίνει «φροντίδα» και «χάδι».)

Ο Αμερικανός ιατρός και φυσιογνώστης Ρολφ Αλεξάντερ, ιδρυτής της τέχνης της ψυχοσωματικής θεραπείας, μπόρεσε να επηρεάσει το σχήμα των νεφών ή ακόμα και να τα διαλύσει, με τη συγκεντρωμένη ενέργειά του, ακόμα κι αν το σύννεφο ήταν δέκα μίλια μακριά από αυτόν, όπως στην Πόλη του Μεξικού το καλοκαίρι του 1951. Αυτή η διαδικασία του πήρε μόνο 12 λεπτά. Αυτό το μαγικό φαινόμενο στην παραψυχολογία ονομάζεται ψυχοκίνηση (Ρολφ Αλεξάντερ, «Δημιουργικός Ρεαλισμός, Νέα Υόρκη, 1954, σελίδες 240-241). Η ομοιοπαθητική είναι επίσης καθαρή μαγεία.

Η μαγεία δημιουργείται όταν ο εσωτερικός κόσμος αρχίζει να επηρεάζει την εξωτερική πραγματικότητα, όταν χειραγωγούνται οι ενέργειες. Μια εξέταση του γύρω μας κόσμου μας δίνει μια ξεκάθαρη ιδέα για τον μπερδεμένο εσωτερικό κόσμο των μασόνων. Ταυτόχρονα, αποκτούμε μια δυσάρεστη εικόνα για το μέλλον μας, διαβάζοντας γιά τις μοχθηρές, πνευματικά ελλιπείς ιδεολογίες και οράματά τους. Επομένως, ο μαγικός χειρισμός από έναν πνευματικά παραπλανημένο και μπερδεμένο πιστό εφαρμοστή είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Ο άγιος Θωμάς ο Ακινάτης είπε σοφά ότι : «όλα τα φυσικά πράγματα είναι απλές μεταφορές, ενσαρκωμένα πνευματικά πράγματα». Η πρόοδος του τεκτονισμού αποδεικνύει πόσο άρρωστη είναι πραγματικά η κοινωνία μας.

Ορισμένα αντικείμενα, ρούχα και σύμβολα έχουν έντονη μαγική φόρτιση, όπως εργαλεία γραφής, μελάνι, μαγικά ραβδιά (που συμβολίζουν τον φαλλό του μάγου), κεριά, θυμίαμα, μαλλιά, κάπες και φόρμες. Άλλα προστατευτικά αντικείμενα, με ασθενέστερο μαγικό φορτίο, όπως πέτρες ή άλλα φορτίσιμα αντικείμενα, ονομάζονται «περίαπτα». Τα αντικείμενα με πολύ ισχυρό μαγικό φορτίο ονομάζονται «φυλακτήρια».

Τα πιο ισχυρά από αυτά είναι τα «φυλακτήρια», τα φυλακτά του μάγου Αμπραμελέν, μαγικά φορτισμένα αφοριστικά τετράγωνα με καθορισμένο σκοπό, που επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Τα φυλακτά του Αμπραμελέν είναι διατάξεις γραμμάτων που αντιπροσωπεύουν και τελικά εκπληρώνουν τις πιο εσώτερες επιθυμίες του μάγου. Συχνά χρησιμοποιούνται ισχυρά φορτισμένες λέξεις και ονόματα Εβραίων αγγέλων. Για παράδειγμα το όνομα του Αλαμπίς (παραφθορά του ελληνικού Αλαμπής), που μπορεί να κάνει τον εφαρμοστή αόρατο, ή του Κατάν, που μπορεί να καταστρέψει τους γάμους.

Το μαγικό σύστημα του μάγου Αμπραμελέν είναι μια ξεχωριστή μορφή μαγείας που βασίζεται στο «Βιβλίο της Ιερής Μαγείας του Μάγου Αμπραμελέν όπως παραδόθηκε από τον Αβραάμ τον Ιουδαίο στον γιό του Λάμεχ» (Λονδίνο, 1900), που γράφτηκε το 1458 από τον Αβραάμ τον Ιουδαίο. Αυτό το βιβλίο ενέπνευσε τον μάγο Ελιφάς Λεβί. Ο Άλιστερ Κρόουλι, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν η μετενσάρκωση του Λεβί, το θεώρησε ως το καλύτερο και πιο επικίνδυνο βιβλίο μαγείας που γράφτηκε ποτέ. Η μαγεία του Αμπραμελέν υποθέτει ότι ο υλικός κόσμος δημιουργήθηκε από κακά πνεύματα. Αυτά τα κακά πνεύματα μπορούν να υποδουλωθούν από τον μάγο, ο οποίος προστατεύεται από τον ιερό «Φύλακα Άγγελό» του. Ο μάγος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πνεύματα ως υπηρέτες του. Ο άγγελος εμφανίζεται στον μάγο και του δείχνει πώς μπορεί να ελέγξει και τα καλά και τα κακά πνεύματα. Μόνο τότε μπορεί ο μάγος να θεραπεύσει τους αρρώστους, να χρησιμοποιήσει τα θαυματουργά φυλαχτά του Αμπραμελέν, να κερδίσει αμύθητα πλούτη και να κατακυριεύσει τον σεξουαλικό μαγνητισμό.

Ο Mασονικός Nαός στο Άμστερνταμ έχει φυλαχτά του Αμπραμελέν πάνω από την πόρτα του. Ο μάγος χρησιμοποιεί τετράγωνα γεμάτα με εβραϊκά γράμματα για να παροτρύνει έναν από τους χιλιάδες διαβόλους ή από τα κακά πνεύματα να του φέρει πλούτο, να κερδίσει την αγάπη μιας κοπέλας, να ζωντανέψει ένα πτώμα για επτά χρόνια, να μαγέψει άλλους, να γκρεμίσει κτίρια, να ανοίξει κλειδαριές κ.λπ.

Τα μαγικά αφοριστικά τετράγωνα ενδυναμώνονται με δαιμονική ζωή, η οποία λειτουργεί μέσα από αυτά. Ο Κρόουλι ισχυρίστηκε ότι τα φυλαχτά του Αμπραμελέν ήταν «το ίδιο εκρηκτικά όσο η νιτρογλυκερίνη και πολύ πιο επικίνδυνα». Αυτά τα φυλαχτά μπορούν να αναδείξουν αόρατους στρατιώτες -φαντάσματα για να πολεμήσουν για τους αφύσικούς σκοπούς των μασόνων.

Η μαγεία του Αμπραμελέν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αντίποινα μόνο από έναν δάσκαλο που έχει υποστεί επιτυχώς πνευματική κάθαρση. Αυτή η μορφή μαγείας διαφέρει πολύ από όλα τα άλλα ευρωπαϊκά τελετουργικά συστήματα και ο ασκούμενος της δεν χρησιμοποιεί καν τον παραδοσιακό μαγικό κύκλο. Αντίθετα, διαλέγει και καθαρίζει μια περιοχή, συχνά ένα απομονωμένο σημείο σε ένα δάσος, περιοχή που περιβάλλεται από μαγική δύναμη. Οι σύγχρονοι μάγοι θεωρούν αυτό το σύστημα ως εξαιρετικά επικίνδυνο.

Η χρήση των φυλαχτών προτού επιτύχετε την κυριαρχία τους είναι πολύ επικίνδυνη κι απερίσκεπτη. Εάν κάποιος δεχτεί μαγική επίθεση με τη χρήση αυτών των φυλακτών, μπορεί να προστατευτεί σχηματίζοντας έναν τριπλό μαγικό κύκλο γύρω από τον εαυτό του, χρησιμοποιώντας μαγικά σύμβολα προστασίας ή αντικείμενα φορτισμένα με θετική ενέργεια ή φορώντας ένα ισχυρά μαγικά φορτισμένο μονοκόμματο ένδυμα. Οι πυραμίδες είναι επίσης αποτελεσματικά φυλαχτά. Οι Πεφωτισμένοι (Ιλουμινάτοι) και οι μασονικές Μεγάλες Ανατολές χρησιμοποιούν πυραμίδες, τρίγωνα και οβελίσκους ως φυλαχτά για να επηρεάσουν το περιβάλλον τους.

Τα φυλαχτά ήσαν κεντρικό στοιχείο στην αιγυπτιακή μαγεία. Τα φορούσαν και οι νεκροί και οι ζωντανοί. Κάθε μέρος του σώματος είχε το δικό του φυλαχτό. Πολλά από τα φυλαχτά που βρέθηκαν στις μούμιες είναι χαραγμένα με λέξεις δύναμης ή μαγικές φόρμουλες. Τα κοινά φυλαχτά περιλαμβάνουν τον σκαραβαίο, μια απεικόνιση σε φαγεντιανή, πέτρα ή ξύλο του ιερού σκαραβαίου (σκαθαριού της κοπριάς) που προστάτευε την καρδιά. Το μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι της μούμιας. Το χρυσό περιδέραιο που έδωσε στον αποθανόντα τη δύναμη να ελευθερωθεί από τα περιτυλίγματα του. Το μάτι του Ώρου, του Αιγύπτιου θεού του ουρανού και του ήλιου, που παρείχε δύναμη και προστασία. Ο Ώρος είχε κεφάλι γερακιού (βλέπε Λιούις Σπενς, «Μύθοι και Θρύλοι της Αρχαίας Αιγύπτου», Λονδίνο, 1915, σελίδα 263).

Ο τέκτονας μάγος συνήθως σχεδιάζει έναν μαγικό κύκλο, μέσα στον οποίο πρέπει να σταθεί για να αποφύγει τις συνέπειες των κακών δυνάμεων που καλεί. Σε τέτοιες συνεδρίες το πεντάγραμμο βοηθά τον μάγο: κάνει τις δαιμονικές δυνάμεις να συμμορφώνονται. Ενώ το πεντάγραμμο συρρικνώνει αισθητά την αύρα του χρήστη, ιερά βουδιστικά αντικείμενα την αυξάνουν. Οι ολόσωμες φόρμες έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν σημαντικά το ενεργειακό πεδίο (αύρα) αυτού που φοράει, αφού η ροή της ενέργειας στο σώμα παραμένει αδιατάρακτη. Αυτό μπορεί να φανεί με τη βοήθεια μιας ραβδοσκοπικής ράβδου.

Ο μάγος Ελιφάς Λεβί (με πραγματικό όνομα Αλφόνς Λουί Κονστάντ, 1810- 1875) περιέγραψε πώς λειτουργεί η μαγεία στο διάσημο βιβλίο του «Δόγμα και τελετές της Υψηλής Μαγείας» (Παρίσι, 1854). Υποστήριξε ότι υπήρχαν τρεις βασικοί νόμοι της μαγείας. Ο πρώτος νόμος δηλώνει ότι η ανθρώπινη βούληση δεν είναι μια αφηρημένη ιδέα, αλλά μια υλική και μετρήσιμη δύναμη. Στην τελετουργική μαγεία χρησιμοποιούνται ορισμένα γεωμετρικά σχήματα, τα οποία βοηθούν τον μάγο να συγκεντρώνει τη θέλησή του. Ο δεύτερος νόμος λέει ότι ο μάγος μπορεί να επηρεάσει μακρινά αντικείμενα και να προκαλέσει γεγονότα σε μεγάλη απόσταση μέσω του αστρικού του σώματος. Ο τρίτος νόμος λέει ότι κάθε μέρος του μακρόκοσμου (το σύμπαν) έχει ένα αντίστοιχο στον μικρόκοσμο (το άτομο).

Ο πολυπράγμων Αραγωνέζος χριστιανός απολογητής, φιλόσοφος και μάγος Ραμόν Λιουλ ή Ραϊμούνδος Λούλιος (1235-1315) ανέπτυξε περαιτέρω το στίλ του κρασιού, μέσα από τα πειράματά του στη μαγική μεταμόρφωση και ανακάλυψε «το νερό της ζωής» (aqua vitae), δηλαδή τα ποικίλα οινοπνευματώδη. Οι μάγοι πιστεύουν ότι η κρυφή γνώση των μυστικών συνδέσεων, τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από τις κοσμικές δυνάμεις. Μπορούν επίσης να βγάλουν την ίδια δύναμη από τις ψυχές τους και να τη μεταδώσουν σε ένα μαγικό αντικείμενο ή μια μαγική διαδικασία. Η δύναμη της θέλησης ελέγχεται από μια πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση φαντασίας.

Ο μάγος Αγρίππας έγραψε: «Τίποτα δεν κρύβεται από τους σοφούς και λογικούς, ενώ ο άπιστος και ο ανάξιος δεν μπορεί να μάθει τα μυστικά». Τόνισε: «Όλα τα πράγματα που είναι παρόμοια και ως εκ τούτου συνδέονται, ελκύονται το ένα από τη δύναμη του άλλου». Αυτό είναι γνωστό ως νόμος του συντονισμού.

Η χρήση μαγικά φορτισμένου αίματος φέρνει τον μάγο πολύ πιο κοντά στο κακό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον το κεφάλι του μυούμενου μασόνου καλύπτεται με ένα ματωμένο ύφασμα κατά τη διάρκεια μιας επίσημης τελετής.

Οι ηγέτες μασόνοι (ιδιαίτερα εντός της Μεγάλης Ανατολής) σημάδεψαν τις θυσίες του αίματος τους για να αυξήσουν τη δύναμή τους, υψώνοντας οβελίσκους στις μεγάλες πόλεις, όπου είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Με αυτά τα μέσα, οι αόρατες δυνάμεις των «πεφωτισμένων» έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο, αρνητικό πεδίο δύναμης, το οποίο συσσωρεύει ενέργεια με τη βοήθεια οβελίσκων. Οι οβελίσκοι παράγουν την ενέργεια που συσσωρεύουν.

Ο Ναπολέων ενθαρρύνθηκε να εισβάλει στην Αίγυπτο το 1798 για να λεηλατήσει τοποθεσίες, όπου υπήρχαν υπολείμματα αρχαίας μαγικής γνώσης και μαγικά φορτισμένα αντικείμενα. Οι μασόνοι τα χρειάζονταν για τις τελετουργίες τους. Απαίτησαν από τον Ναπολέοντα, μετά την ολοκλήρωση της εκστρατείας του, να φέρει έναν μεγάλο αιγυπτιακό οβελίσκο στο Παρίσι ως λάφυρα πολέμου. Το 1835, οι τέκτονες ανόρθωσαν τελικά έναν οβελίσκο του θεού Οσίριδος, 2500 ετών, από το Λούξορ, βάρους 246 τόνων, στο σημείο όπου είχαν στήσει την γκιλοτίνα γιά τον Λουδοβίκο ΙΣΤ΄ και τη Μαρία Αντουανέτα, σε μια πλατεία που ονομαζόταν Πλατεία της Επανάστασης στη δεκαετία του 1790 (σήμερα ονομάζεται Πλατεία Ομονοίας).Η Μαρία Αντουανέτα των Αψβούργων ήταν κόρη του Φραγγίσου της Λωραίνης, απόγονου των Μεροβίγγεων. Θυσιάστηκε για χάρη του μέλλοντος. Το αίμα φαίνεται να αυξάνει τη δύναμη των οβελίσκων και συνεπώς και των μασόνων.

Η ανέγερση του οβελίσκου έγινε μετά το πραξικόπημα που οργάνωσαν οι τέκτονες τον Ιούνιο του 1830 για να βάλουν τον Λουδοβίκο Φίλιππο στο θρόνο. Ήθελαν να απορρίψουν τον Κάρολο τον Ι’ τον αδερφό του Λουδοβίκου ΙΣΤ’ (Βλέπε το βιβλίο του Μάρτιν Σορτ «Μέσα στην Αδελφότητα», Λονδίνο, 1997, σελίδα 119), ο οποίος είχε εμποδίσει τους μασόνους να στήσουν τον οβελίσκο στον τόπο της εκτέλεσης του αδελφού του. Ανάμεσα στους συνωμότες ήταν ο φιλελεύθερος μασόνος Αδόλφος Θίερσος (Adolphe Thiers, (1797-1877), ο οποίος ήταν τότε υπουργός Εργασίας. Πέντε χρόνια αργότερα έγινε πρωθυπουργός και ταυτόχρονα ο οβελίσκος ανεγέρθηκε στο επιλεγμένο σημείο. Κατόπιν ο Θίερσος εξελέγη πρόεδρος της Τρίτης Δημοκρατίας το 1871.

Με τη βοήθεια μιας μαντικής ράβδου, είναι δυνατό να προσδιοριστεί ότι ο οβελίσκος στην Πλατεία Ομονοίας έχει τοποθετηθεί επάνω σε μιαν ισχυρή γραμμή γήινης ακτινοβολίας, η οποία συνεχίζει ευθεία κάτω από τα Ηλύσια Πεδία προς την Αψίδα του Θριάμβου και τον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η γραμμή της γήινης ακτινοβολίας αποτελείται από πολλές φυσικές ενεργειακές γραμμές, εκδηλούμενες μέσω μιας σειράς ορισμένων δράσεων.

Οι Βρετανοί τέκτονες έκλεψαν τον δικό τους αιγυπτιακό οβελίσκο, που είχε αρχικά ανεγερθεί από τον Τούθμωση τον Γ’. Ο οβελίσκος ηλικίας 3500 ετών, γνωστός ως η «Βελόνα της Κλεοπάτρας», βρίσκεται στο Ανάχωμα της Βικωρίας στο Λονδίνο δίπλα στον Τάμεση. Ο οβελίσκος μεταφέρθηκε στο Λονδίνο από την Αλεξάνδρεια και ανεγέρθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1878. Ο ελευθεροτέκτονας Δόκτωρ Έρασμους Γουίλσον πλήρωσε για τη μεταφορά, η οποία, λόγω μιας ισχυρής καταιγίδας στον Βισκαϊκό Κόλπο, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο έξι ανδρών. Ο οβελίσκος αρχικά βρισκόταν στην Ηλιούπολη, αλλά η Κλεοπάτρα διέταξε να μεταφερθεί ο μονόλιθος των 186 τόνων στην Αλεξάνδρεια. Ο οβελίσκος ήταν σύμβολο του ήλιου (Ηλιούπολη προφανώς σημαίνει στην γλώσσα μας «η πόλη του ήλιου») στα ελληνικά. Οι επιγραφές τιμούν τις νίκες του φαραώ Τούθμωση του Γ' στην Ασία.

Στις 22 Φεβρουαρίου του 1881, οι τέκτονες (συμπεριλαμβανομένων των πάμπλουτων Γουίλιαμ Χάλμπερτ –μεγαλεμπόρου και αθλητικού μαικήνα- και Γουίλιαμ Χένρυ Βάντερμπιλτ -μεγαλοεπιχειρηματία) ύψωσαν έναν τρίτο οβελίσκο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, πίσω από το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, προερχόμενο από την Αλεξάνδρεια. Αυτός ο οβελίσκος είχε επίσης αρχικά ανεγερθεί στην Ηλιούπολη της Αιγύπτου το 1600 π.Χ. από τον Τούθμωση τον Γ’. Μεταφέρθηκε στην Αλεξάνδρεια το 12 π.Χ. από τους Ρωμαίους. Οι Ελευθεροτέκτονες μετά τη δολοφονία του Γουσταύου Γ' έστησαν έναν οβελίσκο (γνωστόν ως "Η πυραμίδα") που αποτελείται από 13 μέρη, σε ένα ανοιχτό μέρος δίπλα στο Βασιλικό Παλάτι στη Στοκχόλμη. Είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις μετρήσεις του οβελίσκου του Λούξορ με ένα μικροσκοπικό μοντέλο της πυραμίδας του Χέοπος στην κορυφή. Οι πλευρές της πυραμίδας του Χέοπα έχουν γωνία 51° 52' προς τη βάση (βλέπε Λόργουεθ Έντουαρντς, «Οι πυραμίδες της Αρχαίας Αιγύπτου», Λονδίνο, 1947, σελίδα 87).

Οι μασονικοί βρικόλακες χρησιμοποιούν την «ασφάλεια» της πυραμίδας του Χέοπος στην κορυφή των οβελίσκων τους για να εμποδίσουν τους εχθρούς να εισέλθουν στο μαγικό ενεργειακό τους πεδίο. Η τοποθέτηση του μικροσκοπικού μοντέλου της πυραμίδας στην κορυφή του οβελίσκου είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση.

 γη έχει ένα δίκτυο ενεργειακών γραμμών με διαφορετικές συχνότητες. Συχνά, εκκλησίες, νεκροταφεία και αρχαία μνημεία χτίζονταν σκόπιμα εκεί όπου αυτές οι ενεργειακές γραμμές διασταυρώνονταν μεταξύ τους. Είναι επιζήμιο για έναν άνθρωπο να μένει κοντά σε ένα ισχυρό πεδίο γήινης ακτινοβολίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, στις γάτες αρέσει να κάθονται εκεί που διασταυρώνονται οι γραμμές ενέργειας, αφού νιώθουν τους κραδασμούς των ποντικών να διασχίζουν τις γραμμές, γεγονός που τις διευκολύνει στο κυνήγι. Οι μασονικές στοές χτίζονται συχνά πάνω σε ισχυρές ενεργειακές γραμμές. Αυτό συμβαίνει και με τους μασονικούς ναούς στο Άμστερνταμ και στη Στοκχόλμη. Μαγικά, αυτές οι Στοές βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης και έτσι βρίσκονται στη βέλτιστη θέση για να επηρεάσουν τον κόσμο γύρω τους, σαν μια αράχνη κείμενη στη μέση του ιστού της. Συνεπώς, το γεγονός ότι οι υψηλόβαθμοι τέκτονες αρνούνται τη χρήση μαγείας δεν είναι τίποτα άλλο παρά αναιδής υποκρισία.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2000, πραγματοποιήθηκε ένα πείραμα δίπλα στον οβελίσκο στη Στοκχόλμη. Χρησιμοποιήθηκε μια μαντική ράβδος για να εξακριβωθεί ότι η ανθρώπινη αύρα επηρεάστηκε τόσο αρνητικά στην άμεση ακτίνα του οβελίσκου, ώστε συρρικνώθηκε σχεδόν στο τίποτα. Ταυτόχρονα διαπιστώθηκε ότι ο οβελίσκος είχε ανεγερθεί σε μια ισχυρή ενεργειακή γραμμή, η οποία συνέχιζε κατευθείαν προς το Ανάκτορο Μπόοτσκα, το αρχηγείο των Σουηδών μασόνων. Περαιτέρω πειράματα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δύο ενεργειακές γραμμές, που διέσχιζαν επίσης την πύλη του καταλύματος, προκάλεσαν συρρίκνωση της ανθρώπινης αύρας σε ένα κλάσμα της αρχικής της ακτίνας. Το να βρίσκεται κανείς μέσα σε μια μασονική στοά δεν μπορεί να είναι καλό για την υγεία του. Οι μασονικές τελετουργίες κάνουν τις ενεργειακές γραμμές από στοές και οβελίσκους να συσσωρεύουν μια εξαιρετικά αρνητική συχνότητα. Το αντίθετο συμβαίνει με τις εκκλησίες.
Σήμερα υπάρχουν γνήσιοι αιγυπτιακοί οβελίσκος στο Λονδίνο, στο Κίνγκστον Λέησυ, στο Ντόρσετ, στο Νταρνχαμ (Αγγλία), στην Κωνσταντινούπολη, στο Παρίσι, στη Φλωρεντία, στη Ρώμη, στη Νέα Υόρκη, στο Κάιρο, στην Ηλιούπολη, στο Λούξορ, στο Φαγιούμ και στο Καρνάκ. Οι πέντε τελευταίες τοποθεσίες βρίσκονται στην Αίγυπτο. Υπάρχουν επίσης 13 αιγυπτιακές οβελίσκοι στη Ρώμη, συμπεριλαμβανομένου ενός στο Βατικανό.

Σήμερα οι οβελίσκοι συνδέονται με θυσία. Οι Ελευθεροτέκτονες ύψωσαν έναν οβελίσκο αποτελούμενο από 14 μέρη με τη δάδα των Ιλουμινάτων (ή Φλόγα του Εωσφόρου) στην κορυφή, στη Ντίλεϋ Πλάζα στο Ντάλας του Τέξας, κοντά στο μέρος όπου ο Πρόεδρος Κένεντι θανατώθηκε με πυροβολισμό στις 22 Νοεμβρίου 1963 (υπό το σημείο - ζώδιο του Σκορπιού). Ο οβελίσκος βρίσκεται στον 33ο παράλληλο, ακριβώς απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο της Κομητείας και τη μασονική στοά της πόλης (Άρθρο του Τζέημς Σέλμπυ Ντάουνγουορντ, «Μασονικός Συμβολισμός στη δολοφονία του Τζων Φιτζέραλντ Κέννεντι»). Στις 4 Ιουνίου 1963, ο Πρόεδρος Κέννεντι υπέγραψε το εκτελεστικό διάταγμα υπ’ αριθμόν 11110. Το διάταγμα του Κένεντι έδωσε στο Υπουργείο Οικονομικών την εξουσία «να εκδίδει ασημένια πιστοποιητικά έναντι οποιασδήποτε ράβδου χρυσού, αργύρου ή κανονικού ασημένιου δολαρίου στο Υπουργείο». Για κάθε ουγγιά αργύρου στο θησαυροφυλάκιο του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, η κυβέρνηση θα μπορούσε να εισαγάγει νέα χρήματα στο κυκλοφορία. Ο Κένεντι έφερε σε κυκλοφορία σχεδόν 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα χαρτονομίσματα. Οι συνέπειες αυτού του νομοσχεδίου ήταν τεράστιες.

Με μιά μολυβιά, ο Κένεντι ήταν έτοιμος να θέσει εκτός λειτουργίας την διαβόητη Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης (Federal Reserve Bank of New York). Εάν επρόκειτο να κυκλοφορήσουν αρκετά από αυτά τα ασημένια πιστοποιητικά, θα είχαν εξαλείψει τη ζήτηση για τα τεκτονικά χαρτονομίσματα της Federal Reserve. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ασημένια πιστοποιητικά υποστηρίζονταν από πραγματικό ασήμι, ενώ τα χαρτονομίσματα της Federal Reserve .... δεν υποστηρίζονταν από τίποτα.

Το εκτελεστικό διάταγμα 11110 θα μπορούσε να είχε εμποδίσει το εθνικό χρέος να φτάσει στο σημερινό του επίπεδο, επειδή θα έδινε στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να αποπληρώσει το χρέος της, χωρίς να πάει στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα και να χρεωθεί τόκους για τη δημιουργία νέων χρημάτων. Βεβαίως, η διάλυση του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος και η έκδοση άτοκων χρημάτων ήταν έγκλημα ενάντια στις προθέσεις της μασονικής οικονομικής ελίτ.

Μετά τη δολοφονία του Κέννεντι, μόλις πέντε μήνες αργότερα, δεν εκδόθηκαν άλλα ασημένια πιστοποιητικά. Το Εκτελεστικό Διάταγμα δεν καταργήθηκε ποτέ από κανέναν Αμερικανό πρόεδρο και εξακολουθεί να ισχύει ! Σχεδόν 6 τρισεκατομμύρια δολάρια χρέους έχουν συσσωρευτεί από το 1963.

Ο Πρόεδρος Κένεντι ήθελε να επαναφέρει τους στρατιωτικούς συμβούλους από το Βιετνάμ, να ακυρώσει την άσκοπη «σύγκρουση» με τη Σοβιετική Ένωση και να εμποδίσει το Ισραήλ να παράγει πυρηνικά όπλα, με αποτέλεσμα να γίνει εχθρός με τον τέκτονα Δαβίδ Μπεν-Γκουριόν, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ (βλέπε Michael Collins Piper , "Final Judgement: The Missing Link in the JFK Assassination Conspiracy", Ουάσιγκτον, 1998). Στην επιστολή του προς τον Μπεν-Γκουριόν, ο Κένεντι ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσει να γίνει το Ισραήλ πυρηνικό κράτος.

Ο Ισραηλινός ιστορικός Αβνέρ Κοέν επιβεβαιώνει στο βιβλίο του «Israel and the Bomb» (1999) ότι η σύγκρουση μεταξύ Κέννεντι και Ισραήλ ήταν πολύ ισχυρή. Ο Αμερικανός ιστορικός Στίβεν Γκριν δήλωσε: «Στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης Τζόνσον το ισραηλινό πρόγραμμα πυρηνικών όπλων αναφερόταν στην Ουάσιγκτον ως “το λεπτό θέμα”. Όταν ο εισαγγελέας της Νέας Ορλεάνης Jim Garrison άσκησε δίωξη ενάντια στο εμπορικό στέλεχος Clay Shaw για συνωμοσία στη δολοφονία, δεν γνώριζε πως είχε σκοντάψει .... σ΄έναν σύνδεσμο της Mossad.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σπαταλούσαν δύο δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα για την διεξαγωγή του εγκληματικού τους πολέμου στο Βιετνάμ. Ο Κένεντι αντικαταστάθηκε από τον υψηλόβαθμο τέκτονα Λίντον Μπέινς Τζόνσον, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κρύψει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία. Δεν υπήρχε περίπτωση ο ανειδίκευτος σκοπευτής Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ να είχε πετύχει τρεις βολές, συμπεριλαμβανομένων δύο χτυπημάτων, μέσα σε 5,6 δευτερόλεπτα από την υποτιθέμενη κρυψώνα του στον έκτο όροφο της βιβλιοθήκης στην οδό Ελμ στο Ντάλας. Ο εισαγγελέας της περιφέρειας Jim Garrison στη Νέα Ορλεάνη πίστευε ότι τουλάχιστον τρεις ελεύθεροι σκοπευτές συμμετείχαν στον πυροβολισμό. Ο Αμερικανός ερευνητής δημοσιογράφος Μάικλ Κόλινς Πάιπερ επιχειρεί να δείξει στο βιβλίο του «Η τελική κρίση» («The Final Judgement») ότι η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ, η Μοσάντ, ενεπλάκη στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι.

Ο βοηθός φωτογράφος νεκροτομής Floyd Riebe, ο τεχνικός ακτινολογίας Jerrol Custer και άλλος ένας τεχνικός, όλοι απασχολούμενοι στο Ναυτικό των ΗΠΑ και παρόντες στο Ναυτικό Νοσοκομείο «Bethesda», όταν μεταφέρθηκε εκεί το σώμα του Τζων Κέννεντι μετά τη δολοφονία, αποκάλυψαν σε συνέντευξη Τύπου. στη Νέα Υόρκη, στις 28 Μαΐου 1992, ότι οι φωτογραφίες και οι ακτινογραφίες από την αυτοψία του προέδρου ήταν πλαστές. Από τις γνήσιες φωτογραφίες ήταν ξεκάθαρο ότι ο Κένεντι χτυπήθηκε από περισσότερες από δύο σφαίρες και ότι τουλάχιστον μία εκτοξεύτηκε από μπροστά του. Ο Jerrol Custer δήλωσε: «Στις φωτογραφίες έγινε επεξεργασία (ρετούς) έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να δει τη μεγάλη τρύπα εξόδου στο πίσω μέρος του κεφαλιού». (σουηδική απογευματινή εφημερίδα Expressen, 29 Μαΐου 1992 – οι δηλώσεις των εμπλεκομένων δεν αναφέρθηκαν στον αμερικανικό Τύπο!).

Ο συγγραφέας Χάρι Λίβινγκστον, ο οποίος ήταν παρών σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε στο βιβλίο του «Εσχάτη Προδοσία 2» ότι ο Κένεντι επλήγη από ενέδρα με στρατιωτική ακρίβεια, από περισσότερους από έναν ελεύθερους σκοπευτές. Ήταν μια συνωμοσία, η οποία έχει αποκρυφτεί από το υψηλότερο επίπεδο. Ο διατηρημένος εγκέφαλος του Προέδρου Κένεντι ... εξαφανίστηκε με έναν μυστηριώδη τρόπο. Σήμερα, μια εξέταση του, κατά πάσα πιθανότητα θα επιβεβαίωνε ότι υπήρχαν τουλάχιστον δύο ή τρεις ελεύθεροι σκοπευτές.

O ψηλότερος μαρμάρινος οβελίσκος της Ουάσιγκτον, ύψους 555 ποδών και αφιερωμένος στον πρώτο Πρόεδρο και τέκτονα Τζορτζ Ουάσιγκτον, ολοκληρώθηκε το 1885. Τότε ήταν η ψηλότερη πέτρινη κατασκευή στον κόσμο. Το Μνημείο της Ουάσιγκτον σχεδιάστηκε το 1838 από τον Ρόμπερτ Μιλς (1781-1855), ακολουθώντας τις μετρήσεις του οβελίσκου του Λούξορ. Ο αριθμός 5 στον μασονικό συμβολισμό σημαίνει θάνατο, ενώ μια σειρά από τρία πέντε σημαίνει φόνο. Οι μασόνοι γιατροί ήσαν υπεύθυνοι για τη δολοφονία του προέδρου Τζορτζ Ουάσιγκτον. Το Τμήμα Πολεοδομίας αποφάσισε ότι κανένα κτίριο δεν μπορούσε να είναι ψηλότερο από το Καπιτώλιο. Η Τεκτονική Μεγάλη Στοά βρίσκεται απευθείας στα βόρεια, το Καπιτώλιο απευθείας στα ανατολικά.

Η πόλη της Ουάσιγκτον, σχεδιάστηκε το 1791 από τον μασόνο αρχιτέκτονα Πιέρ Σαρλ Λ΄Ανφάν (Pierre Charles l' Enfant), ο οποίος σχεδίασε τους δρόμους και τις λεωφόρους για να σχηματίσουν ένα μαγικό μοτίβο με τον Λευκό Οίκο στο κέντρο (βλέπε Frederick Goodman, «Μαγικά Σύμβολα» /«Magic Symbols», Λονδίνο, Brian Trodd Publishing House 1989, σελίδα 6). Το 1792, ο Πατέρας του Έθνους έθεσε τον θεμέλιο λίθο του Λευκού Οίκου στις 13 Οκτωβρίου, την επέτειο του θανάτου των Ναϊτών Ιπποτών. Το σχέδιο πόλης της Ουάσιγκτον συμβολίζει το κεφάλι του Μπαφομέτ και το μασονικό τρίγωνο.

Ορισμένα μέρη έχουν πολύ αποκαλυπτικά ονόματα, όπως η Πλατεία Ελευθεροτεκτόνων (Freemasons' Square). Η πρόθεση ήταν να χτιστεί η Νέα Ατλαντίδα, όπου ο αριθμός 13 έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Σχεδιάζοντας ευθείες γραμμές μεταξύ των πέντε πιο σημαντικών δομών στην Ουάσιγκτον, , καταλήγουμε σε ένα πεντάγραμμο. Ένα σημείο του πενταγράμμου είναι στο Καπιτώλιο, ένα άλλο στον Λευκό Οίκο, ένα τρίτο στον μαρμάρινο οβελίσκο (Charles L. Westbrook, «America's Oldest Secret: The Mysterious Street Lines of Washington, D. C, The Talisman of the United States, Signature of the Invisible Brotherhood», 1990). Το 1800, η κυβέρνηση μεταφέρθηκε στην Ουάσιγκτον από την προσωρινή πρωτεύουσα της Φιλαδέλφειας. Οι τρεις οβελίσκοι στην Ουάσιγκτον διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη συμβολική μαγεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Βλέπε Peter Tompkins, «The Magic of Obelisks», Νέα Υόρκη, 1982).

Οι μασόνοι δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν πρακτική μαγεία. Περίμεναν έξω από τις πόρτες του Δημαρχείου στο Παρίσι όταν ο Λουδοβίκος 16ος το επισκέφτηκε αμέσως μετά την «επανάσταση». Μόλις έφτασε, σήκωσαν τα ξίφη τους από πάνω του. Επίσημα μίλησαν για την επιθυμία τους να προστατεύσουν τον βασιλιά με αυτή την «ατσάλινα στέγη». Αυτό ονομάζεται και μασονικός χαιρετισμός (Alexander Selyaninov, «The Secret Power of Freemasonry», Μόσχα, επανέκδοση του 1999, σελ. 87). Στην πραγματικότητα ήταν μια συμβολική πράξη που σημαίνει ότι ο βασιλιάς από εκείνη τη στιγμή ήταν υπό την επιρροή των μασόνων. Παρόμοιο «χαιρετισμό» λαμβάνουν και οι σύζυγοι των Ελευθεροτέκτονων κατά την επίσκεψη στη στοά. Η εσωτερική εξήγηση για αυτό το φαινόμενο είναι η εξής.


Στοχεύοντας με σπαθιές προς έναν άνθρωπο, οι τέκτονες ανοίγουν τρύπες στην αύρα του τοποθετώντας ψυχρό ατσάλι στο ενεργειακό του πεδίο. Αυτό αποδυναμώνει το άτομο σε σημείο που συμμορφώνεται πλήρως με τις ιδέες των μασόνων. Πρόκειται για περίπτωση συμβολικής βίας κατά της ψυχής. Ένα άτομο που έχει τραυματιστεί προσωρινά δεν μπορεί να αντισταθεί στη «φώτιση». Οι ψυχοπαθείς μασόνοι πιστεύουν ότι είναι πιο σημαντικό να βλάψεις την ψυχή ενός ανθρώπου παρά το σώμα του.


Υπάρχουν λαβές όπως του σπαθιού στην κύρια θύρα που οδηγεί έξω από το οίκημα στο Freemason's Hall στο Λονδίνο. Όταν επισκέφτηκα αυτό το κτίριο για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1998, ο οδηγός μου εξήγησε ότι αυτές οι μαγικά φορτισμένες λαβές δίνουν σε έναν τέκτονα που αφήνει στο κτίριο επιπλέον ενέργεια για να χρησιμοποιήσει στον αγώνα ενάντια στους εχθρούς του τάγματος. Στους τοίχους υπάρχουν τοιχογραφίες αγγέλων με σχιστή οπλή (!), σαν να ήταν διάβολοι. Ολόκληρο το κτίριο εκπέμπει μια εξαιρετικά αρνητική ενέργεια, η οποία προκαλεί μείωση της αύρας. Οι Ελευθεροτέκτονες μπορούν λοιπόν δικαίως να ονομαστούν «ενεργειακά βαμπίρ». Στη βιβλιοθήκη της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας, βρήκα πολλά βιβλία για τη μαγεία, τον αποκρυφισμό και άλλα φαινόμενα που στερούνται επίσημης εξήγησης, συμπεριλαμβανομένων και των UFO. Όλες οι προσπάθειες να σχηματιστεί μια επιτροπή UFO εντός της ΕΕ για να διερευνήσει επίσημα αναφορές περίεργων περιπτώσεων απέτυχαν.


Οι μασόνοι φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ για τους ιπτάμενους δίσκους και έχουν συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες για το θέμα, αλλά εξωτερικά είναι οι μεγαλύτεροι σκεπτικιστές του κόσμου γύρω από το ζήτημα. Οι διάφορες πηγές ενέργειας και ακτινοβολίας στο σύμπαν μας επηρεάζουν καθημερινά. Μόνο όταν πεθάνουμε, ελευθερωνόμαστε από το φυσικό σύμπαν. Ο Ρώσος επιστήμονας Σεμιόν Κίρλιαν κατάφερε να δείξει με τη βοήθεια της συσκευής του ότι αυτή η ενέργεια συνεχίζει να μας επηρεάζει και μετά τον φυσικό μας θάνατο. Επίσης οι πλανήτες μας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό (αστρολογία). Είναι και ανόητο και παράλογο να μην το υπολογίζουμε αυτό. Οι τέκτονες χρησιμοποιούν την αστρολογία, την αρχαιότερη από όλες τις επιστήμες. Δεν έχουμε λοιπόν την πολυτέλεια να μείνουμε χωρίς αυτή τη γνώση.


Ο Φρανσουά Μιτεράν, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και μασόνος 33ου βαθμού, ενδιαφερόταν πολύ για την αστρολογία. Ζήτησε από τους αστρολόγους να του δώσουν τη βέλτιστη ημερομηνία για ένα δημοψήφισμα για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και διέταξε να φτιαχτούν ωροσκόπια για τα μέλη της σοσιαλιστικής κυβέρνησης εκείνης της εποχής (Bjorn Erik Rosin, «Mitterrand prisade sin stjarna» / «Ο Μιτεράν εγκωμίασε το Τυχερό του Άστρο», Svenska Dagbladet, 9 Μαΐου 1997, σελίδα. 1).


Οι Μπολσεβίκοι τέκτονες είχαν βαθιά γνώση των μυστικών της αστρολογίας. Ο κύριος αστρολόγος τους ήταν ο Λεβ Καραχάν (Καραχανιάν), αργότερα αναπληρωτής «Λαϊκός Επίτροπος για τις Εξωτερικές Υποθέσεις». Όπως ήταν φυσικό, οι ηγέτες των Ναζί που συνδέονταν με τη διεθνή μασονία, ενδιαφέρθηκαν και για τα μυστικά της αστρολογίας.


Σύμφωνα με τον εσθονό βουδιστή συγγραφέα Σρι Ράμα Μίκαελ Ταμ στη Βοστώνη, «οι τέκτονες συμμετέχουν ενεργά σε μαγικό πόλεμο εναντίον μας» («Αντανακλάσεις στον Μαγικό Πόλεμο», Βοστώνη, 1990).

[Ο Σρι Ράμα Μάικλ Ταμ, επίσης γνωστός και ως Ραματαμανάντα, συντομογραφία Ραμ (γεννήθηκε ως Μίχελ Ταμ, 1911 - 2002 Βοστώνη) ήταν ένας μυστικιστής εσθονικής καταγωγής, συγγραφέας βιβλίων για την Αντβάϊτα Βεντάντα και άλλες ινδικές μυστικιστικές διδασκαλίες. Ο Ταμ αποφοίτησε από το γυμνάσιο στο Ταρτού και πήγε στη Σουηδία το 1940. Αφού διέμεινε σε πολλές χώρες, πήγε τελικά στη Γερμανία, όπου εισήλθε στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου για να σπουδάσει πυρηνική φυσική. Στη Γερμανία, αλληλεπιδρούσε με θεοσοφιστές, ανατολίτες και αστρολόγους. Το 1948 λέγεται ότι εκεί έγινε η «θρησκευτική του αναγέννηση». Το 1956, σχεδίαζε να ταξιδέψει με τα πόδια από την Εσθονία μέσω της Σοβιετικής Ένωσης στην Ινδία, αλλά του πήραν το προσφυγικό διαβατήριο στην Εσθονία. Δεν πήρε άδεια να ζήσει στο Ταλίν και έζησε στο Ταρτού και σε άλλους μικρότερους οικισμούς. Άνθρωποι από κοντά αλλά και μακριά από τη Σοβιετική Ένωση ήρθαν να σπουδάσουν μαζί του στο νησί Καασικσάρι κοντά στο Τύρι. Το 1981 εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Σρι Ράμα Μάικλ Ταμ επισκέφτηκε και επηρεάστηκε από τον Γερμανό λάμα Αννγκαρίκα Γοβίντα, τον επικεφαλής της ευρωπαϊκής αποστολής του Ραμακρίσνα Παραχάμσα και έναν από τους 12 αποστόλους του, Γκαγιατρί Ντέβι, τον μελετητή της Αντβάϊτα Μαχαντεβάνα, τον Ιάπωνα επιστήμονα Χιρόσι Μοτογιάμα και τον Εσθονό θεολόγο Ούκο. Δημιούργησε το δικό του σύστημα μυστικιστικής φιλοσοφίας, το οποίο ονόμασε «Θεωρία Μηδενικής Υπόθεσης».

Ο δεινός ερευνητής του αποκρυφισμού και της παραπολιτικής Μίκαελ Χόφφμαν έχει γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για τον ψυχολογικό πόλεμο των μασόνων εναντίον μας («Μυστικές Εταιρείες και Ψυχολογικός Πόλεμος», Δρέσδη, Νέα Υόρκη). Αυτές οι θεωρίες επιβεβαιώνονται από ειδικούς σε θέματα γήινης ακτινοβολίας και μαγείας. Η μασονική ελίτ με γνώση της μαγείας χρησιμοποιεί συχνότητα 1,2 ταλαντώσεων ανά λεπτό για να βλάψει και να αποδυναμώσει την ανθρωπότητα. Στις 31 Μαΐου 2000, η μασονική ελίτ σε όλο τον κόσμο μετέδωσε αυτή τη συχνότητα κατά μήκος των φυσικών «γραμμών Hartmann και Curry», διευρύνοντάς τις και προκαλώντας τους ανθρώπους να αισθάνονται ένα ενοχλητικό και συγκεχυμένο αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό της λήψης belladonna (άτροπος η ευθάλεια, κοινώς γνωστή ως θανάσιμος στρύχνος).


Με άλλα λόγια, έχουμε ναρκωθεί πνευματικά με σκοπό να μας κάνουν να μαχόμαστε περισσότερο μεταξύ μας. Ο στόχος της μασονικής ελίτ περιλαμβάνει τη μεταμόρφωση του κόσμου σύμφωνα με τη δική της μαγική αντίληψη των πραγμάτων. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμη και τα κοινά εργαλεία θεωρούνται μαγικά σύμβολα βίας και κυριαρχίας.”


Jüri Lina

[Ο Jüri Lina είναι Εσθονός δημοσιογράφος, συγγραφέας, ερευνητής παραφυσικών φαινομένων, ραδιοφωνικός παρουσιαστής, σκηνοθέτης ταινιών και μουσικός παραγωγός ]

Επιμέλεια - Ισίδωρος Ιγνατιάδης 

Share This !

2022 ALL RIGHTS RESERVED COPYRIGHT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΊ ΑΝΤΊΛΑΛΟΙ